Tre rätters catering
Förrätt
• Skagen på kavring 59:-
• Kräftskagen med avocado och blekselleri på kavring 69:-
• Räkbakelse 65:-
• Laxbakelse med pepparrotskräm och toppad med lax och räkor 69:
• Silltallrik, inlagd sill, maltwhiskysill/romsill, matjeröra, ägghalva, mörkt bröd, ost 79:
• Melonbåt med rök skinka 65:-
• Ärtsoppa eller krämig tomatsoppa 59:-
• Tre små frestelser: Räkceviche, osttartalett, melon med rökt skinka 85:-
Varmrätt
• Smör- och saltbakad lax serveras med kaptensås och potatis 120:-
• Fiskgratäng med kräftstjärtar och vitvinssås 120:-
• Kycklingfilé med valfri sås 110:-
• Citron och rosmarinmarinerad fläskfilé 120:-
• Helstekt fläskfilé med valfri sås 130:-
• Dubbelmarinerad oxfilé med persilja och vitlöksvinegrette 190:-
(I alla varmrätter ingår potatisgratäng)
Buffémenyer
I samtliga menyer ingår sallad, dressing, bröd och färskost.
OBS! Minst antal 10 portioner.
Fest menyn - 160 kr / portion
• Grillad kyckling på ratatouillebädd
• Citron och rosmarinmarinerad fläskfilé
• Potatispaj med oliver och paprika
• Potatisgratäng
• Marinerade morötter
Student menyn - 135kr / portion
• Skinka och broccolipaj
• Räkpaj
• Kycklingfilè med djävulsås
• Pasta med fetaost och soltorkade tomater
• Rostbiff
• Potatissallad
• Äppel och rödlökssallad
Lilla menyn 110 kr / portion
• Skinka med frukter
• Rostbiff
• Mimosasallad
• Potatissallad
• Äppel och rödlökssallad
Exotiska menyn 125 kr / portion
• Grillad kycklingfilé på Rattatoille
• Ostpaj
• Skinka med frukter
• Klar potatissallad
• Pasta med soltorkade tomater, oliver
och örtvinägrett
Lyx menyn - 230 kr / portion
• Heta räkor i crusader
• Kallrökt lax, pepparrotscream i tunnbröd
• Kavring med ost
• Kycklingfilé med djävulsås
• Citron och rosmarinmarinerad fläskfilé
• Pastasallad med soltorkade tomater, oliver, rödlök
och fetaost
• Tomat och mosarellasallad
• Äppel och rödlökssallad
• Ratatouillepaj
• Potatisgratäng
• Pannacotta
Stora menyn 175 kr / portion
• Skinka med frukter
• Mimosasallad
• Marinerad rostbiff
• Kyckling med djävulsås
• Pasta med fetaost och soltorkade tomater
• Klar potatissallad
• Kladdig potatissallad
• Marinerade morötter
• Äppel och rödlökssallad
Ni fixar:
- Hämtar maten (Om vi inte kommit överens om annat)
- Dukning
- Drycker av alla slag
- Uppläggningsbestick
- Skärbräda, kniv till bröd
- Diskar och lämnar tillbaka faten + boxar
(Smutsig disk debiteras 10:- per del)
Vi fixar:
- Uppläggningsfat inkl. uppläggning
- Tillredning
- Former till gratänger etc.
(den varma maten levereras i värmeboxar)
OBS! Boka i tid!
Vid utkörning startavgift 300:-. Däefter 300:- per påbörjad timme